| Download subtitle di Subscene.com Podnapisi.net | Jika tidak ada subtitle Indo, silahkan translate, tutorialnya disini. | Bioskop 17 | Download Film Gratis |

Monday, June 14, 2010

One Litre Of Tears [The Movie] (2005)


*Recommended Movie*

The plot is based on the true story of a Japanese girl named Aya Kito (July 29, 1963 - May 23, 1988, who had Spinocerebellar Degeneration when she was 15 years old, and was able to continue her life until her death at the age of 25 years old. She kept writing in her diary to remember her experiences until she could no longer hold a pen.

Aya simply wished to live until the end of her life, and the purpose of writing in the diary was to remind herself to not give up. She shed tears many times, at the same time encompassed by the rich love and support from her family and friends. Her diary 1 Litre of Tears was published shortly before her death. It encouraged many people, healthy or diseased, because of its inspiring and courageous messages. As Aya wrote, “Just being alive is such a lovely and wonderful thing.”

Date Released : 10 Februari 2005
Info : http://www.imdb.com/title/tt0494724/
Rating : 8.1/10 (498 votes)
Genre : Drama
Pemain : Yoshimi Ashikawa, Mitsuo Hamada, Yoneko Matsukane
Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=iZx22zG4QyQ
Kualitas Film : DVDRip

-------------------
DOWNLOAD [680mb-avi] | Mediafire
Part1 - Part2 - Part3 - Part4 - Part5 - Part6 - Part7
-------------------
Mirror :
DOWNLOAD [680mb-avi] | Megaupload
Part1 - Part2 - Part3 - Part4 - Part5 - Part6 - Part7 - Sub Eng
-------------------
Download Subtitle [Indo]
Download Subtitle [Eng]
-------------------

Uploaded by chinky

10 comments:

Anonymous said...

Thank you, thank you, thank you for your great share. At last, I can find and download it after looking for it for days!

admin [B17] on June 16, 2010 at 8:53 AM said...

ok.. you're welcome...

Anonymous said...

Bro Subtitle Indo Ada Gak????

Anonymous said...

pemainnya bukan erika ya yang ini...???
versi movie ne????

Anonymous said...

woy indo sub

Anonymous said...

Udah kehapus tuh mediafire nya...

kuunduh.com on November 24, 2011 at 10:09 PM said...

thank you sob

Anonymous said...

link nya mati

Akhmad N Q on May 10, 2012 at 5:12 PM said...

cari di indowebster aja bro. Ada kok. :-)

Venantius on November 22, 2013 at 6:12 AM said...

Salah satu drama yang sedih dan mengharukan yang diangkat dari kisah nyata seorang gadis di Jepang yang menderiota suatu penyakit. One Litre Of Tears dengan kualitas HD 720p dan 1080p dengan subtitle Indonesia dan English bisa didownload disini atau juga didapatkan dalam bentuk dvdnya disini.

Belum lengkap kan rasanya kalau TVnya sudah pakai LCD tapi masih nonton format dvdrip hehe.. :D

Post a Comment

 

Bioskop 17

Bioskop 17 menyediakan kumpulan link download film gratis. Film barat, lokal, asia, anime dan film-film lainnya. Bioskop 17 hanya mengumpulkan link-link download film yang tersebar di internet. Kredit untuk para uploaders film tersebut.
Bioskop 17 tidak bertanggung jawab atas apa yang sudah di download dari blog ini, dengan mengunjungi dan mendownload film dari blog ini, berarti menyetujui peraturan yang ada.
Terima Kasih, Bioskop 17.

Followers

Bioskop 17 | Download Film Gratis Copyright © 2010
Best view using Mozilla Firefox